Cinayet zanlısı Kapaklı'da yakalandı

Hakkari'de bir barakada ölü bulunan Ordulu Ramazan Köksal'ın katil zanlısı Fatih Özcan, Kapaklı'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındıktan sonra dün Çerkezköy Adliyesi'nde hakim karşısına ç

GÜNDEM 23.08.2017 21:56:00 0
Cinayet zanlısı Kapaklı

10 GÜN YANINDA ÇALIŞTI

 

Hakkari'nin Pınarca köyünde yaşayan ve aslen Ordulu olan Ramazan Köksal'ı barakasında tüfekle öldürdükten sonra kayıplara karışan Fatih Özcan, iddiaya göre Köksal’dan yanında çalışmak için yardım istiyordu. Köksal’dan olumsuz cevap alan Fatih Özcan kendi imkanlarıyla Van’a, oradan da Hakkari’ye karayoluyla gitti. Hakkari’ye giderken araç içinde durumundan şüphelenen vatandaşların sorusu üzerine Pınarca da arıcılık yapan Ramazan Köksal’ın yanına çalışmak için gittiğini söyleyen Özcan, cinayete kurban giden Köksal’ın yanında 10 gün çalıştı.

 

ORDU'DA TOPRAĞA VERİLDİ

 

Bir süre sonra arkadaşlarının kendisinden haber alamadığı Ramazan Köksal'ın sürekli olarak vakit geçirdiği barakasında görememesi üzerine durum emniyet güçlerine bildirildi. Ailesinin de ulaşamadığı Köksal'ı bulmak için harekete geçen emniyet güçleri, Hakkari Pınarça köyünde geniş çaplı araştırma başlattı. İstanbul Kıraç’ta oturan yaz aylarında Hakkari'de arıcılık işleriyle uğraşan Köksal'ın vakit geçirdiği barakaya göz atan emniyet güçleri, Köksal'ın cesediyle karşılaştı. 1 hafta önce yaşanan bir olay sonrası av tüfeği ile vurulduğu belirlenen 4 çocuk babası Köksal'ın kesin ölüm raporu için yapılan otopsinin ardından cenazesi Ordu'da toprağa verildi.

 

ŞÜPHELER ZANLIYI ELE VERDİ

 

Olayın cinayet olabileceği şüphesiyle hareket eden Hakkari Cumhuriyet Savcılığı emniyet güçlerine talimat verdi. Kendisiyle birlikte çalışan 2 işçisinin de bir süredir gözlerden uzak olduğunun anlaşılması üzerine şüpheler derinlik kazanırken,  kolundaki ve boynundaki dövmeler zanlıyı ele verdi. Evinde gözaltına alınan Fatih Özcan, tutuklama talebiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak  Tekirdağ cezaevine gönderildi.

 

Haber / Celal KARAKURT