CHP demir leblebi gibidir, kumpas bize tutmaz

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir 'kumpas' hazırlandığını ifade ederek, "Tek elden bir kumpas projesi var.

SİYASET 20.08.2017 19:57:00 0
CHP demir leblebi gibidir, kumpas bize tutmaz

Ancak CHP demir leblebi gibidir. Yutmaya çalışanlar etkisini de bilmelidir. Bu kumpas bize tutmaz. Hiçbir şeyden korkumuz yok ve genel başkanımızın sonuna kadar yanındayız" dedi.

 

İKTİDAR PARTİSİ HEDEF ŞAŞIRTIYOR

 

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 'Adalet' isimli kitabının imza günü için Tekirdağ'a geldi. Bir alışveriş merkezindeki programdan önce Tekirdağ İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Yarkadaş'ı İl Başkanı Recep Öktem, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile partililer karşıladı. Türkiye’nin yakıcı bir gündemi olduğunu ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin her geçen gün farklı bir saldırıya maruz kaldığını öne süren Barış Yarkadaş, saldırılara boyun eğmeyeceklerini ve genel başkanlarının sonuna kadar yanında olacaklarını söyledi. CHP'ye yönelik tek bir merkezden saldırılar olduğunu ileri süren Yarkadaş, "Partimiz ve genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, psikolojik bir savaşın tesiri altına alınmak ve sindirilmek isteniyor. CHP, FETÖ ile terör örgütleri ile ilişkili göstermek geçmişte kendi işledikleri suçları ve ortaklıkları unutturmaya çalışanlar, 'cambaza bak cambaza' oyunu oynamaktadırlar. Halkımız artık bu oyunu seyretmekten bıktı. FETÖ’nün siyasi ayağı olduğu gerçeğini gizlemeye çalışan iktidar partisi hedef şaşırtarak toplumu kandırabileceğini sanmasın" dedi.