TEKPARK, Öztrak Caddesi'ne henüz uğramadı

UKOME tarafından alınan kararın ardından Çerkezköy'de 19 Haziran'da yürürlüğe giren tek yön uygulaması ile birlikte ilçede tekrar faaliyete başlayan TEKPARK'ın Atatürk Caddesi'nde daha çok varlık gÃ?

GÜNDEM 17.08.2017 20:04:00 0
TEKPARK, Öztrak Caddesi

ATATÜRK CADDESİ VIP, ÖZTRAK BELEŞ TEPE

 

Atatürk Caddesi'nde varlığını gösteren TEKPARK'ı Öztrak Caddesi'nde pek fazla görebilen yok. Hal böyle olunca Atatürk Caddesi, VIP alan olurken, Öztrak Caddesi ise beleş tepe gibi akına uğradı. Tek yön olmasına rağmen, zaman zaman trafik sıkışıklığının yaşandığı Öztrak Caddesi'nde ücretsiz park yeri bulan sürücüler şimdi de yaşanan trafik sıkışıklığından şikayetçi oldu.

 

NE BÖYLE SENLE NE DE SENSİZ

 

Orta refüjlerin kaldırılması ile birlikte genişleyen caddelerde park sebebiyle yaşanan yoğunluğa değinen bir sürücü ise, "Bu caddede TEKPARK göremedik, herkes buraya aracını park ediyor. İnsanlarda haklı ama bu sefer de trafik sıkışıklığı yaşanıyor" dedi. TEKPARK'ın varlığından şikayetçi olup bir de trafik düzene girdi diye ikilemde kalan vatandaşlar, Sezen Aksu'nun seslendirdiği unutulmaz 'Tükeneceğiz' şarkısını akıllara getirdi.