Teksif ve Dünyagöz anlaştı   

Çerkezköy Teksif Sendikası ile Dünyagöz Hastanesi arasında yapılan anlaşma ile Trakya ve İstanbul'da bulunarak Teksif'e bağlı çalışanlar Dünyagöz hastanelerinde indirimli olarak tedavi olabile

GÜNDEM 14.08.2017 22:02:00 0
Teksif ve Dünyagöz anlaştı   

Anlaşma için dün Çerkezköy Teksif Sendika binasında Çorlu Dünyagöz Hastanesi Müdürü Hamdi Güngör-İş Geliştirme Uzmanı Füsun Özcan ile Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan tarafından hazırlanan protokole imzalar atıldı. Yapılan anlaşma ile sendikaya bağlı çalışanların yanında birinci derece yakınları da hastanedeki indirimden faydalanabilecek. Bu indirimden yaralanabilmek için ise üyelerin sadece bir kereliğine kendilerini tanıtarak sisteme kaydolmaları yeterli.                              

 

Çorlu Dünyagöz Hastanesi Müdürü Hamdi Güngör burada yaptığı konuşmada “Türkiye genelinde ve Avrupa’da hastanesi bulunan yaygın bir sağlık kuruluşuyuz. Bu nedenle Teksif üyeleri kumrumuzdan en iyi şekilde hizmet alacaklardır. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan’da, “Göz sağlığı insanlar için çok önemli. Bu nedenle Göz sağlığımızı ihmal etmemek için bu gün Dünyagöz Çorlu Hastanesi ile şubemizin ev sahipliğinde Çerkezköy, Çorlu,Edirne,Eyüp,Yeni Bosna ve Topkapı  şubelerimizin yetkili olduğu işyerlerinde çalışan sendikamız üyelerini kapsayan indirim protokolü imzalıyoruz.”ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL