Mecidiye zaferi

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Erdin Bircan, doğa harikası Mecidiye'nin katledilmesine engel olmak için verdikleri çabaların sonuç verdiğini belirterek, bugüne kadar verilen izinler

SİYASET 13.08.2017 17:00:00 0
Mecidiye zaferi

Bircan, “Ancak işimiz bitmedi. Şimdi açık olan taş ocaklarının kapatması ve rehabilite edilmesi için mücadelemiz kararlılıkla sürecek” dedi.

 

İŞİMİZ BİTMEDİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Erdin Bircan, doğa harikası Mecidiye'nin katledilmesine engel olmak için verdikleri çabaların sonuç verdiğini belirterek, bugüne kadar verilen izinler yüzünden doğası yeterince tahrip olan bölgede bundan sonra taş ve kalker ocağı izni verilmeyeceğini söyledi. Bircan, “Ancak işimiz bitmedi. Şimdi açık olan taş ocaklarının kapatması ve rehabilite edilmesi için mücadelemiz kararlılıkla sürecek” dedi.

 

SIRA VAR OLAN TAŞ OCAKLARINDA

 

"Bugün bu noktaya geldiysek birlikte verdiğimiz mücadeledendir. Birlikte mücadele ettik birlikte başardık. Bundan sonra da birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz" diyen Bircan, "Yıllardır mücadelemizin tek amacı vardı: Doğa harikası Mecidiyemizin katledilmesine engel olmak. Çabalarımız sonuç verdi. Bugüne kadar verilen izinler yüzünden doğası yeterince tahrip olan Mecidiyemizde bundan sonra taş ve kalker ocağı izni verilmeyecek. Ancak işimiz bitmedi. Şimdi açık olan taş ocaklarının kapatması ve rehabilite edilmesi için mücadelemiz kararlılıkla sürecek" ifadelerini kullandı.