Ekmek teknesi sonu oldu

Edirne'nin Keşan ilçesinde 68 yaşındaki Mustafa Su, freni arızalı olan ve aniden hareket eden traktörünü durdurmak isterken altında kalarak hayatını kaybetti.

GÜNDEM 11.08.2017 21:15:00 0
Ekmek teknesi sonu oldu

EŞİ TRAKTÖRE ÇIKINCA HAREKET ETTİ

 

Aşağı Zaferiye Mahallesi Evreşe Caddesi üzerindeki Ferhat Ağa Köprüsü yakınlarında saat 11.15 sıralarında meydana gelen olayda, ilçeye bağlı Mahmutköy'de çiftçilik yapan Mustafa Su ve aynı yaştaki eşi Hafize Su, pazarda satmak üzere römorkuna domates ve biber yükledikleri 22 FD 233 plakalı traktörle Keşan'a geldi. Mustafa Su, kullandığı traktörü  Ferhat Ağa Köprüsü yakınlarında park edip araçtan inerek eşi Hafize Su'yla yere serdikleri örtünün üzerinde yemek yemeye başladı.

 

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI

 

Hafize Su, bu sırada domates ve biber almak üzere römorka çıktığı sırada frenleri arızalı olan traktör hareket etti. Mustafa Su eşinin römorkunda olduğu traktörü durdurmak için sürücü kısmına binmek istedi. Dengesini kaybederek düşen Mustafa Su, traktör altında ezilerek öldü. Yaklaşık 50 metre ilerleyerek duran traktörün römorkundan inen Hafize Su, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Mustafa Su'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

 

YAKINLARI UYARMIŞ

 

Hafize Su ve kazayı haber alarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirerek, gözyaşı döktü. Bir yakını traktörün arızalı olan frenlerini yaptırması için Mustafa Su'yu  daha önce defalarca uyardığını söyledi. Mustafa Su'nun cenazesi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.