Hafta sonu elektrik yok!

Bugün ve yarın bakım onarım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacak. Fevzi Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bugün 4 saatlik, yarın ise 9 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak. Ayrıca Çorlu'da

GÜNDEM 11.08.2017 20:59:00 0
Hafta sonu elektrik yok!

900 ABONE ETKİLENECEK

 

TREDAŞ bakım onarım çalışmaları sebebiyle Çerkezköy’ün Fevzi Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallelerinde elektrik kesintisi olacağını duyurdu.  Bugün saat 08.30 ile 12.30 saatleri arasında yaşanacak elektrik kesintisinden 750 abonenin etkilenmesi bekleniyorken, yarın ise Gazi Osman Paşa Mahallesinde saat 08.30 ile 17.30 saatleri arasında 9 saat enerji kesinti olacak. Bu kesintiden ise 150 abonenin etkileneceği duyuruldu.

 

ÇORLU'DA 5 SAAT ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

 

TREDAŞ, bugün yapacağı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı. TREDAŞ’tan yapılan açıklamada, saat 09.00 ile 10.00 saatleri arasında Çorlu'ya bağlı Muhittin Mahallesi; Bağlariçi 4. Sokak, Bağlariçi 5. Sokak, Plevne Caddesi, Aydınevler Caddesi, Kirazlı Sokak, Akçaçiçek Sokak'ta bir saatlik elektrik kesintisi yaşanacak, saat 09.00 ile 13.00 saatleri arasında ise Muhittin Mahallesi Bağlariçi 4. Sokağın Şehit Arman Galata Sokağı İle Şebnem Sokak Arasında Kalan kısmına ise 4 saat elektrik verilemeyecek. Çorlu'da toplamda 5 saatlik elektrik kesintisi yaşanacağını ifade eden yetkililer, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmalarını rica etti.