Kampanyaya destek bekleniyor

Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki yıl başlatılan "Vatana Kurban Olana Kurban Olayım" kurban bağış kampanyası bu yıl da devam edecek. Dernek, bu yıl kurb

GÜNDEM 10.08.2017 20:10:00 0
Kampanyaya destek bekleniyor

VATAN SEVGİSİNİ EDİRNE'DE ÖĞRENDİM

 

Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geçen yıl başlatılan kurban bağış kampanyasında bu yıl 120 şehit ailesine kurban bağışının sağlanması hedefleniyor. "Vatana Kurban Olana Kurban Olayım" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında düzenlenen toplantıda Edirne Valisi Günay Özdemir, yaptığı açıklamada, "Ben vatan sevgisini Edirne'de öğrendim. Edirne'de yaşayan insanlar özellikle geldikleri yerde bayrağını, dilini, dinini yaşamayan insanlar. Edirneli insanlar bu değerlere sahip oldukları için şehit ailelerine de sahip çıkıyor" dedi.

 

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN KAMPANYAYA DESTEK BEKLENİYOR

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, düzenlenen kampanya için Edirne halkının duyarlılığını beklediklerini belirterek, belediye olarak kampanyaya destek vereceklerini kaydetti.  Kurban bedelinin küçükbaşta 750, büyükbaşta ise bin lira olduğunu açıklayan Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, "Bayramın birinci günü merkezde ikinci günü ilçelerdeki dağıtımları gerçekleştireceğiz. Arife günü de kurbanını kendisi kesebilecek ailelerimize kurbanları teslim edeceğiz. Bu dönem 120 aileye kurban kesmeyi hedefledik" dedi.