Şarköylü motorculardan örnek davranış

Şarköy'de, Motosiklet Kulübü Derneği  üyeleri, trafikte kask takmayan sürücülere verilmek üzere 20 koruyucu kaskı, İlçe Emniyet Müdürü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek tes

GÜNDEM 9.08.2017 20:56:00 0
Şarköylü motorculardan örnek davranış

KASKSIZ YAKALANANA CEZA YERİNE KASK

 

Şarköy Motosiklet Kulübü Derneği'nin yeni seçilen Başkanı Ayhan Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Ziya Kahraman'ı makamında ziyaret etti. Motosikletleriyle toplu halde önce İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu'nu ziyaret eden kulüp üyeleri, trafikte kasksız yakalanan sürücülere verilmesini istediği,  10 kask verdiler.

 

UYGULAMALAR CAYDIRICI OLMUYOR

 

Şarköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, kentte motosiklet sürücülerinin kask takma alışkanlığı olmadığını belirterek, “Şarköy ilçemizde motosiklet kullanıcıları bilinçsiz şekilde olduğundan,  kask takma alışkanlığı yok.  Ayrıca abartı egzoz kullanılarak çevreyi rahatsız edildiğinden vatandaşlardan birçok şikayet alıyoruz. Yaptığımız uygulamalar caydırıcı olmuyor. Sizler bu konuda göstermiş olduğunuz duyarlılığa teşekkür eder,  inşallah duyarlı motosiklet kullanıcıları olarak örnek olursunuz" dedi.

 

JANDARMA'YA DA 10 KASK TESLİM ETTİLER

 

Daha sonra İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Ziya Kahraman'ı da ziyaret eden Motosiklet Kulübü Derneği üyeleri, kontrol noktalarında kask takmayan motosiklet sürücülerine hediye edilmesini istedikleri 10 kaskı teslim etti.