Öztrak "Bir parti devletine karşı mücadele ediyoruz"

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, " İktidar topluma ne isterse onu bir şekilde yaptırmaya çalışıyor. Bir parti devletine karşı mücadele ediyoruz"dedi.

SİYASET 9.08.2017 17:56:00 0
Öztrak

Öztrak Çerkezköy’ü ziyaretinde partisinin ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.  Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, partililer ve basın mensupları katıldı. Buradaki konuşmasında iktidara sert eleştirilerde bulunan Öztrak, “Türkiye geldiğimiz nokta çok kötü. 7 Haziran seçimlerini hatırlayın. Bu seçimlerde mevcut iktidar, iktidarlığını kaybetmişti. Ancak bunu kabullenmediler ve halkı yine seçime götürdüler. Halkı bir tarafta terör bir tarafta huzur diye tehdit ederek bir nevi kendi istediklerini yaptırdılar’’

 

TEÖRÖRLE MÜCADLEYİ EN İYİ BİZ YAPABİRİZ

 

 Bizi de terör örgütleriyle iş birliği yapmakla suçluyorlar. CHP’nin hiçbir terör örgütüyle iş birliği olmamıştır olamazda. Yalnız bu ülkede terörle mücadeleyi de ancak biz yaparız. Bizim terör örgütleriyle iş birliği yaptığımızı söyleyenler bir zamanlar, önlerinde eğildikleri, Pensilvanya’lara kadar gittiklerini, FETÖ’yü birisi eleştirdiği zaman da yanında durdukları unutmasınlar. Durum gerçekten çok vahim. Türkiye’ye artık demokrat bir ülke gözüyle bakılmıyor. Bu durum benim ağırıma gidiyor. İktidar topluma ne isterse onu bir şekilde yaptırmaya çalışıyor. Bir parti devlerine karşı mücadele ediyoruz” dedi.  

 

Öztrak son olarak, “Bir kupa maçında bir taraf İzmir Marşını söylüyor diğer taraf ‘PPK’lılar dışarı’ diye bağırıyor. İzmir Marşı’nı söyleyenler ne zaman terörist oldular. Ülkede gerçekten çok büyük bir kutuplaşma ve ayrışma var. Biran önce bunun önüne geçmeliyiz” ifadelerini kullandı.  

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL