Trakya Fest'e Yıldız geçidi

Trakya bölgesinde ilk kez Erikli Sahili Keşan Belediye Plajı'nda 'Birlikte güzel' sloganıyla düzenlenen Trakya Fest'te adeta yıldız geçidi yaşandı.   

GÜNDEM 6.08.2017 19:20:00 0
Trakya Fest

Yaz mevsiminde nüfus yoğunluğunun arttığı Trakya’da ilk kez gerçekleştirilen “Trakya Fest” 4 Ağustos Cuma günü Erikli Sahili, Keşan Belediye Plajı’nda bölge halkının ve çevre illerin yoğun ilgisi ile başladı ve ikinci gününde de tüm hızıyla devam etti. ‘birlikte güzel’ sloganı ile hayata geçen “Trakya Fest” kapsamında, müzikseverler iki günde birbirinde güzel 10 konserle müziğe doydular.

 

Trakya Fest’in ilk gününde Manga, Bülent Ortaçgil, Deniz Tekin, Zakkum ve Niyazi Koyuncu sahne alırken, festivale katılan izleyiciler unutulmaz anlar yaşadılar. Günlük katılımın yanı sıra, kamp alanında konaklayarak 3 gün boyunca sahne alacak sanatçıları izleme fırsatı da sağlayan “Trakya Fest”in ilk gününe 10 bin kişi katıldı.

 

Trakya Fest’in ikinci gününde ise gençlerin beğeni ile dinlediği Manuş Baba, Adamlar, Selçuk Balcı’nın yanı sıra, daha büyük yaş gruplarına da hitap eden Leman Sam ve Duman festivale katılan tüm izleyicileri coşturdular. Günlük katılımın yanı sıra, kamp alanında konaklayarak 3 gün boyunca sahne alacak sanatçıları görme imkânı da sağlayan “Trakya Fest”in ikinci gününe ise 12 bin kişi katıldı.

 

Trakya Fest’de geçen Pazar günü ise Apolas Lermi, Yüz yüzeyken Konuşuruz, Son Feci Bisiklet, Jehan Babur, Yeni Türkü, Moğollar ve Hayko Cepkin ile Şebnem Ferah Trakyalı müzikseverlerle buluştu.