Gençlerle sahaya iniyor

Basketbol severlerin yanı sıra Malkara'lı gençlerin de merakla beklediği "Street Ball Turnuvası" başlıyor.

SPOR 6.08.2017 19:16:00 0
Gençlerle sahaya iniyor

Yapılacak turnuvaya tüm Malkara halkı davet edildi. Malkara Belediye Akademisi tarafından düzenlenip organize edilen streetball turnuvasında 12 büyük, 4 genç ve 2 küçük olmak üzere toplam 18 takımın katılımıyla müzik eşliğinde yapılacak olan müsabakalar pazartesi günü İrfan Macar İlkokulu’nun ve Mustafa Uysal Ortaokulu’nun bulunduğu okul bahçesinde yapılacak.

 

İLK GÜN ÜÇLÜK YARŞMASI YAPILACAK

 

Yetkililer, bugün başlayıp, 11 Ağustos Cuma günü sona erecek  “Street Ball Turnuvası” maçlarının hafta içi her gün 16.00 ile 20.00 saatleri arasında oynanacağını belirterek, turnuvanın ilk gününde 3’lük sayı ve yetenek yarışması düzenleneceğini belirttiler.

 

BAŞKAN SAHAYA İNİYOR

 

Sosyal ve spor etkinliklere yönelik çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Streetball Sokak Basketbolu turnuvasının ilkini gerçekleştiriyoruz. Düzenlenen bu turnuvayı geleneksel hale getireceğiz. Gençlerimize yönelik sportif etkinlikler devam edecek. Şimdiden katılan takımlara başarılar dilerim” dedi. Gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen turnuvada Malkara Belediyesi Başkanı Ulaş Yurdakul da genç yeteneklerle birlikte sahada olacak.