Marmara Belediyeler Birliği Lüleburgaz'da toplantı

Marmara Belediyeler Birliği başkanları Lüleburgaz'da toplandı. Marmara bölgesinden birçok belediye başkanının katıldığı toplantıda Marmara Denizinin temizlenmesi ve diğer yatırımlar ele alındı.

GÜNDEM 4.08.2017 21:23:00 0
Marmara Belediyeler Birliği Lüleburgaz

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

 

Marmara Belediyeler Birliği encümen toplantısı, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde toplandı. Lüleburgaz Belediyesi ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak katıldı.

 

"BİZİ ONURLANDIRDILAR"

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, başkanları ilçelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bizi onurlandırdılar ve Lüleburgaz'a değer kattılar. Biz farklı farklı yerlerde olmamıza rağmen tüm bu verimli çalışmaların içerisinde bir araya geldiğimizde karşı karşıya kalmıyoruz. Hepimiz topluma hizmet etmek istiyoruz. Marmara Belediyeler Birliği pek çok noktada önemli atılımlar yaptı. Bu atılımlardan herkesin faydalandığını görüyoruz" dedi.

 

MARMARANIN BİRLİĞİNE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORLAR

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Marmara Belediyeler Birliği encümen üyelerini bir araya getiren toplantıda, birlik üyesi belediyelerin özveriyle Marmara'nın geleceğine odaklı önemli projeleri gündeme taşıdığını söyledi.

 

KURULUŞ AMACI MARMARA DENİZİNİ KORUMAK

 

Altepe, Türkiye'nin en gelişmiş bölgesi olan Marmara Bölgesi'nin, gelişen ve büyüyen Türkiye'ye lokomotif olarak katkı sağladığını ifade etti. Marmara Belediyeler Birliği üyelerinin bu misyon ve sorumlulukla çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Altepe, her alanda öncü ve örnek çalışmalara imza atmaya gayret ettiklerini söyledi. Bu noktada çevre odaklı hizmetlerin önemine de vurgu yapan Başkan Altepe, “Marmara Belediyeler Birliği'nin de kuruluş amacı, çevreyle ilgili mücadele, Marmara Denizi'nin temizlenmesi ve korunmasına yönelik girişimle başlatılmıştı. Şimdi de aynı çalışmaların öncülüğünü yapmış oluyoruz" dedi.

 

LÜLEBURGAZ'A ÖZGÜ HEDİYELER VERDİ

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Altepe'ye, katılımlarından dolayı Lüleburgaz'a özgü hediyeler verdi. Toplantının ardından, birlik encümen üyeleri Lüleburgaz'da teknik incelemelerde bulundu.