İkisi Yerli 9 Yeni Film Beyazperde'de izleyicisiyle buluşacak

GÜNDEM 3.08.2017 22:37:00 0
İkisi Yerli 9 Yeni Film Beyazperde

Kara Kule

Özet: 11 yaşındaki Jake Chambers (Tom Taylor), rüyalarında gördüğü, ancak kimsenin varolduğuna inanmadığı Orta Dünya'yla ilgili ipuçlarını takip ederek buraya ulaşmayı başarır. Burada yine rüyalarında gördüğü Silahşör Roland Deschain (Idris Elba) ile karşılaşır. Deschain, yıllarca kendi evrenlerini korumak için Kara Kule'yi savunmuştur, ancak Siyahlı Adam (Matthew McConaughey) oraya ulaştığında hem Orta Dünya, hem de insanların dünyası yok olacaktır. Ona engel olabilmek silahşör, genç Jake ile zorlu bir yolculuğa çıkacaktır. Stephen King'in yazdığı en sıradışı kitaplardan olan Kara Kule'nin uzun yıllardır konuşulan filminin çekileceği 2015'in yaz aylarında açıklandı.

Türü: Bilim Kurgu,  Fantastik,  Korku

Süre: 95 dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Anne Kidnap

 

Özet: Oğlu Frankie ile parkta vakit geçirmekte olan Karla Dyson (Halle Berry), bir süre sonra çocuğundan ses çıkmayınca telaşlanır ve sonunda çocuğun bir arabaya zorla bindirildiğini görür. Oğlunu kaçıranların peşine düşen kadın, durumu polise haber verir, ancak sonunda bu işi kendi kendisine halletmesi gerektiğini anlar. Hiçbir güçlüğün yıldıramadığı acılı anne, oğlunu geri alana dek durmaya niyetli değildir.

Türü: Gerilim

Süre: 94 dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Denizde Dehşet

 

Özet: Meksika'ya tatile giden iki kız kardeş, Lisa (Mandy Moore) ve Kate (Claire Holt), köpekbalığı gözlemek için kafesle okyanusa dalmıştır. Ancak kafesi yukarıya bağlayan halatlarda bir sorun yaşanınca kafes okyanus tabanına, 47 metre derinliğe düşer. Ölümcül köpekbalıkları etraflarında pusuya yatmıştır, üstelik oksijen hızla tükenmektedir ve suyun yüzüne çıkabilmek için bir saatten az süreleri bulunmaktadır.

Türü: Gerilim,  Korku,  Macera

Süre: 87 dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Balerin ve Afacan Mucit

 

Özet: 1880'ler Fransası'nda Bretonya kırsalında yaşıyan 11 yaşındaki öksüz Félicie, dansçı olmanın hayalini kurmaktadır. Günün birinde büyük bir mucit olmayı hedefleyen arkadaşı Victor'la birlikte kaçarak Paris'e gelirler. Félicie burada Odette ile tanışır ve bir şekilde Paris Opera ve Balesi'ne girmeyi başarır. Odette'in yönlendirmeleriyle Félicie, onu sürekli aşağılayan Camille'i de geçerek hayallerinin rolü için var gücüyle çalışmaya başlar.

Türü: Animasyon

Süre: 89 dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Cumali Ceber: Allah Seni Alsın

 

Özet: Çektiği vine’lar ile bir anda şöhrete kavuşan Halil Söyletmez, Sosyal Medya paylaşım uygulaması instagram üzerinde yayınladığı Cumali karakterini beyazperdeye taşıyor. Halil Söyletmez’e filminde, yine çektiği vine’larla şöhrette kavuşan Doğa Konakoğlu eşlik ederken, Ferhat Göçer ve Ece Seçkin de filmin kadrosunda dikkat çeken isimlerden. Filmin ana hikayesi şu şekilde gelişiyor. Okudukları okuldan bir türlü mezun olmayı beceremeyen 2 oğlunu yanına alarak Kuşadası'nda lüks bir otele tatile giden Adanalı Cumali Ceber'in başına gelenler filmde konu ediliyor.

Türü: Komedi

Süre: Belirtilmedi

Lisan Dili: Türkçe

Format: 2D

 

İsmail'in Hayaletleri

 

Özet:Yönetmen Ismaël Vuillard (Mathieu Amalric) eşi Carlotta tarafından terk edildikten sonra üzüntüsünü zor da olsa atlatmış, Sylvia (Charlotte Gainsbourg) ile huzurlu bir hayata başlamıştır. Ancak günün birinde Carlotta (Marion Cotillard) geri dönerek hem Ismaël'i, hem de Sylvia'yı şoke eder. Yeni filminin hazırlıklarını yapmakta olan Ismaël ve Sylvia için zor günler başlarken Carlotta eşiyle yeniden birlikte olabilmenin hesaplarını yapmaktadır.

Türü: Dram, Gerilim

Süre: 114 dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

B Planı

 

Özet:Dövüş sanatlarında ustalaşmış farklı kökenlerden gelen ancak Berlin'de yaşayan dört arkadaş, günün birinde bir film çekimine katılmak için gittikleri mekanda acımasız bir mafya liderinin kucağına düşerler. İçlerinden birini esir alan mafya lideri, Gabriel adında başka bir gangstere ait çok değerli bir parçayı çalmalarını ister, aksi takdirde arkadaşları ölecektir. Zamana karşı yarışan 3 kafadar, kendilerini tehlikeli bir komplonun ortasında bulurlar.

Türü: Aksiyon

Süre: 94 dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

İki

 

Özet: Şehirden uzakta, ıssız bir eve taşınmış bir anne ve kızının hayatı, üzerlerine çöken sürekli kabuslarla yaşanmaz bir hal alacaktır. Devam eden huzursuzlukları, hiç beklenmedik bir sona doğru anne-kızı sürükleyecektir. Herhangi bir dini ögeyi korkutma amacıyla kullanmadan çekildiği iddiasıyla tanıtılan İki filmi, 4 Ağustos 2017'de gösterime girdi.

Türü: Dram, Gerilim, Korku

Süre: Belirtilmedi

Lisan Dili: Türkçe

Format: 2D

 

Bırak Kendini

 

Özet:Orta yaşları geride bırakmış huysuz psikanalist Elia (Toni Servillo), ayrıldığı eşi Giovanna (Carla Signoris) ile halen aynı apartmanda komşu olarak yaşamını sürdürmektedir. Yaş ve kiloya bağlı olarak yaşadığı bazı sağlık sorunlarından ötürü spor yapmaya ve kendine kişisel antrenör tutmaya karar verir. Antrenörü Claudia (Verónica Echegui) ise genç ve delidolu bir kadındır. İkili arasında eğlenceli olaylara gebe ve birbirlerinden çok şey öğrenecekleri bir dostluk başlar.

Türü: Dram, Komedi

Süre: 102 dakika

Lisan Dili: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

Kaynak:Sinemalar.com

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ