Tekirdağlılar açık hava sinemasında buluşacak

Süleymanpaşa Belediyesi bu yıl 3. Kez gerçekleştireceği Açık Hava Sinema Günleri ile Süleymanpaşalıların yüzünü güldürecek. 10 yeni film sinemaseverlerle buluşacak.

GÜNDEM 2.08.2017 22:04:00 0
Tekirdağlılar açık hava sinemasında buluşacak

10 YENİ FİLM AÇIK HAVADA SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin insanları kaynaştırmak, eski günlerdeki gibi insanları evlerinden çıkarıp açık alanlarda birliği sağlamak ve açık havada film izleme keyfini yaşatmak amacıyla gerçekleştirdiği projede bu yıl 3. kez 10 yeni film ile açık havada sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

 

İLK GECENİN KONUĞU EYVAH EYVAH

 

Her Cuma ve Cumartesi akşamı saat 21.00’de Mutlukent Sahil Çay Bahçesi yanında gerçekleşecek yazlık sinema günlerinin ilk konuğu yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın başrolleri paylaştığı Eyvah Eyvah filmi olacak.

 

DİĞER FİLMLER

 

Kurban Bayramının 1. ve 2. günü de devam edecek Süleymanpaşa Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri Mutlu Kent Sahil Çay Bahçesi’nde şu tarihlerde gösterimde olacak: 4 Ağustos Cuma: Eyvah Eyvah, 5 Ağustos Cumartesi: Hokkabaz, 11 Ağustos Cuma: Düğün Dernek, 12 Ağustos Cumartesi: Görümce, 18 Ağustos Cuma: Hükümet Kadın, 19 Ağustos Cumartesi: Eyvah Eyvah 2, 25 Ağustos Cuma: Hükümet Kadın 2, 26 Ağustos Cumartesi: Düğün Dernek 2, 1 Eylül Cuma: Eyvah Eyvah 3, 2 Eylül Cumartesi: Olanlar Oldu.