El ilanıyla taliplerini arıyor

Çerkezköy'de 55 yaşındaki Mehmet Yılmaz kendi el yazısıyla yazdığı el ilanını duvarlara ve ağaçlara yapıştırarak evlenmek için taliplerini arıyor.  

GÜNDEM 2.08.2017 21:11:00 0
El ilanıyla taliplerini arıyor

Eşinden ayrıldıktan sonra 10 yıl boyunca hiç evlilik yapmayan 55 yaşındaki iki çocuk babası Mehmet Yılmaz yeniden evlenmek için farklı bir yol izlemekte. Evlenmek için birçok kimse televizyonlardaki izdivaç programlarına katılırken o kendine has geliştirdiği el ilanı yöntemiyle taliplerini arıyor. Yılmaz bunun içinde küçük bir kağıda telefon numarasıyla birlikte kendi el yazısıyla yazdığı “55 yaşındayım, emekliyim, halen çalışıyorum. Evlenmek istiyorum. Yaşıma uygun bayanla” şeklindeki el ilanını duvarlara ve ağaçlara yapıştırıyor.                          

 

“YALNIZLIK CANIMA TAK ETTİ”

 

Yalnızlıktan sıkıldığını bir aile kurmak istediğini belirterek evlenmeyi düşüneceği kadınlar için kriterlerini sıralayan Yılmaz, "Bu saatten sonra hali vakti yerinde olan bir kadın gelmez, sorunsuz ve mutlu olmak isteyen kafa dengi bir hanımla evlenmek istiyorum. Yalnızlık canıma tak etti.  Emekli maaşım da var, aynı zamanda kaynak ustasıyım, faal olarak çalışıyorum. Evlenmek istediğim kadın, benimle burada yaşamayı istemeli. Trakya dışında bulunmak istemiyorum. En fazla 2 çocuğu olabilir ama onların da evli olmalarını tercih ederim, bir kız çocuğu olan birisi de olabilir. Ciddi olarak aile kurmak isteyene kapım açık” dedi.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL