1911 Çerkezköyspor'da kadro genişliyor

Yeni sezonda geniş ve güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor, kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreni ile  ön libero oyuncusu Patrick Etoga, kanat

SPOR 1.08.2017 20:46:00 0
1911 Çerkezköyspor

TAKIM 15 AĞUSTOS'A KADAR ÇERKEZKÖY'DE

 

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde transferleri spor kamuoyuna tanıtan Kulüp Başkanı Uğur Erem, "Geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan Ali Rıza Gündüz ve dış transferde Patrick Etoga ve Mustafa Kağan Can ile sözleşme imzaladık. Yeni transferlerin takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün itibariyle antrenmanlara başladık. Yeni sezon hazırlıklarımızı 15 Ağustos'a kadar Çerkezköy'de sürdüreceğiz" dedi.
 

HEDEF 3. LİG

 

1 Ağustos itibariyle yeni sezon hazırlıklarına start verdiklerini ifade eden Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu,  "16 Ağustos'ta tarihlerinde ise takım olarak Kartepe’ye gideceğiz. Yeni transferlerle birlikte kadromuzda 23 oyuncumuz bulunuyor. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda denenecek oyuncuları da Kartepe kampına götürmeyi düşünüyoruz” dedi.  Konuşmaların ardından ön libero oyuncusu Patrick Etoga, kanat oyuncusu Ali Rıza Gündüz ve kaleci Mustafa Kağan Can kendilerini 1911 Çerkezköyspor’lu yapan imzaları attılar. Üç oyuncu da 1911 Çerkezköyspor’u Bölgesel Amatör Ligde başarıya götürmek için ellerinde geleni yapacaklarını kaydederek, takımın hedefinin üçüncü lig olduğunu kaydettiler.

 

Haber / Celal KARAKURT