Etkinlikler 18 parkta düzenleniyor

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen park etkinlikleri devam ederken, etkinliklere katılan çocuklar gönüllerince eğleniyor.

GÜNDEM 28.07.2017 21:39:00 0
Etkinlikler 18 parkta düzenleniyor

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

 

Lüleburgaz Belediyesi vizyonu ve misyonu çerçevesinde kentte yaşayan çocukların bilim ve sanata yönelimlerini sağlayarak, çocuklara yerli yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarını tanıtarak,  çevre ve doğal kaynakların korunması bilincini oluşturmak amacıyla hologram atölyesi, balondan füze yapım atölyesi, el kopter atölyesi, renkli rüzgar gülü atölye etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

 

BECERİLERİNİ ARTTIRMAK HEDEFLENİYOR

 

Etkinliklerde yapılacak çalışmalarla, çocukların düş gücünü ve yaratıcılıklarını geliştirerek eleştirisel düşünme yeteneğinin gelişmesine katkıda bulunmak, problem çözmek, işbirliği yapmak, sosyal ilişkiler oluşturmak, iletişim kurmak, çevresindeki insanları tanımak, anlamak, empati  kurmak, uyum sağlamak, hayal  kurmak, paylaşmak, zihinsel ve fiziksel becerilerini arttırmak hedefleniyor.

 

19 AĞUSTOS TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

 

Ayrıca oyunlarla ve nesne dönüşüm çalışmalarıyla yaratıcı drama etkinliği, geri dönüşüm malzemelerinden kukla yapımı, rol oynama, doğaçlama, hareket, vücut çalışması, geri dönüşüm malzemesinden kukla yapımı, yüz boyama ve balon dağıtımı gibi etkinlikler gerçekleştiriliyor. 18 parkta düzenlenen etkinlikler 19 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

 

Haber / Rüşa ELMA