Tarımın kalbi Çorlu'da atacak

Renkli Fuarcılık tarafından 10.'su düzenlenecek olan "Çorlu Tarım Fuarı" 2 Ağustos'ta kapılarını ziyarete açacak, 6 Ağustos dahil olmak üzere sabah 10:00 ile gece yarısı 12:00â€

GÜNDEM 26.07.2017 21:25:00 0
Tarımın kalbi Çorlu

ULUSLAR ARASI FİRMALAR KATILACAK

 

Çorlu’ya 2015 yılında kazandırılan 50 Bin metrekare Açık Fuar Alanı ile Türkiye’nin en iddialı Tarım Fuarları arasında yerini alan Çorlu Tarım Fuarı, Çorlu yeni fuar alanında bu yıl 3.kez gerçekleşecek. Fuarda, traktör, biçerdöver, iş makineleri, tarım ekipmanları, tarım yardımcı kimyasalları, tohum, yem, hayvancılık ekipmanları ve canlı hayvan sektörünün yanı sıra bankacılık ve hizmet sektöründen birçok firma ziyaretçisi ile buluşacak.

 

BU YIL VERİMLİ GEÇECEK

 

Yerli katılımcı yoğunluğunu fazla olduğu fuara Almanya, Avusturya ve Fransa gibi birçok tarım ülkesinden uluslararası manada katılım olacak. Renkli Fuarcılık firma sahibi Umut Güngör yaptığı açıklamada “Fuarımıza Türkiye ve Dünya’nın tarım ile ilgili her noktasından ziyaretçiler akın edecek. Bölgemizde ki tarım beklentisi ve hasat geçtiğimiz yıllara göre çok iyi, yağışların çiftçimizin beklenti düzeyinin üzerinde olması ile bizleri ve katılımcı firmalarımızın ticari beklentilerini de oldukça yükseltti. Amacımız yeni nesil, genç nesiller olarak Çorlu’nun, Trakya’nın Türkiye’nin ticaretine ve ekonomisine üst düzey fayda sağlayarak huzur ve refaha birer mihenk taşı koymak, milli ekonomi için elimizden geleni yapma çabamızdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz” dedi.

 

TRAKYA HALKINI DAVET ETTİ

 

Çorlu Fuarına beklenen ziyaretçi hedeflerinin oldukça yüksek olduğunu sözlerine ekleyen Güngör, “Böyle güzel bir etkinlikte bizler çiftçi ve ilgili ziyaretçinin yanı sıra tüm Trakya’dan halkımızı fuarımızda görmek isteriz. Herkesin ücretsiz olarak gezebileceği fuarda Türkiye’de belki de ilk defa sergilenecek onlarca traktör, biçerdöver ve ekipman özel lansmanları ile ziyaretçilere sunulacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT