İş hayatına renk katan turnuvalar başladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen futbol ve tenis turnuvaları başladı. Bölgedeki firmaların katı

GÜNDEM 26.07.2017 21:19:00 0
İş hayatına renk katan turnuvalar başladı

GELENEKSELLEŞTİ

 

Bu yıl 12’si düzenlenen futbol ve 11.’si düzenlenen tenis turnuvaları zorlu karşılaşmalara sahne oluyor. ÇOSB sosyal tesislerinde düzenlenen turnuvalara katılım son derece yoğun ilgi görürken, saha dışında da taraftar desteği sürüyor.

 

20 FİRMA MÜCADELE EDİYOR

 

ÇOSB’nin düzenlediği futbol turnuvasında 20 takım mücadele ederken, turnuvaya katılan firmalar ise şöyle: 3M, ACT Metal, Akbaş Tekstil, Akhan Tekstil, Almodo, Bross, Coko-Werk, Deva, Emre Tekstil, Hattat Traktör, Hema Endüstri, Hyosung, İreks Gıda, Kluber, Koçak Farma, Öznur Kablo, Pharmactive, Teknovet, Uğurteks ve Vem İlaç.

 

TENİS KORTU ALEV ALDI

 

5 ayrı kategori halinde yapılan tenis turnuvasına da ilgi oldukça yoğun. İş hayatında olduğu kadar sosyal anlamda da başarı elde etmek isteyen firmaların çalışanları kıyasıya mücadele ederken, tenis turnuvalarında; yeni başlayan erkekler kategorisinde 18, ileri seviye erkekler kategorisinde 30, bayanlar kategorisinde 15, karışık çiftler kategorisi 8 çift, çift erkekler kategorisinde ise 11 çift mücadele ediyor.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ