Ziyarette yaş pasta sürprizi

Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan çocukları hastanede ziyaret eden Çerkezköy Belediye Ba?

GÜNDEM 24.07.2017 21:20:00 0
Ziyarette yaş pasta sürprizi

GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

 

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarının sünnet edildiği Özel Optimed Hastanesi’ne ziyarette bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından karşılandı. Başkan Akay ve Çalışkan, sünnet olan çocukları odalarında ziyaret ederek ailelerimize geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKIYORLAR

 

4 yıldır ilçe genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet ettirildiğini ifade eden Vahap Akay, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca Optimed ailesine ve tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Son 4 yıldır bizlere çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar” dedi.

 

OPERASYONLAR UZMAN DOKTORLAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

 

Sünnet operasyonlarının uzman doktorlar tarafından gerçekleştirildiğini belirten Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ise, “Bu yıl sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında toplam 256 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettirdik. Bu çocuklarımızdan 12’si, bazı sağlık problemleri nedeniyle ameliyat ile sünnet oldu” ifadelerine yer verdi.

 

YAŞ PASTA SÜRPRİZİ

 

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Vahap Akay ve basın mensupları için bir sürpriz hazırladıklarını ifade eden Recep Çalışkan, “Hem Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın doğum gününü, hem de basın mensuplarımızın 24 Temmuz Dünya Basın Günü’nü kutlamak istedik” açıklamasında bulundu. Hazırlanan sürpriz için Optimed ailesine teşekkür eden Başkan Akay, Hem 24 Temmuz Dünya Basın Günü, hem doğum günümü, hem de Optimed Hastanesi’nin kuruluşunun 10’uncu yıldönümünü hep birlikte kutlamış olalım” dedi.

 

YAŞ PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Vahap Akay ve Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, basın mensupları ile birlikte özel olarak hazırlanan pastayı kesti.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL