O hizmetler bu binadan yürütülecek

MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı hizmet binası için başlatılan hafriyat çalışmaları yeniden start aldı. Mezbaha yanında yapılması planlanan hizmet binasının

GÜNDEM 19.07.2017 20:44:00 0
O hizmetler bu binadan yürütülecek

KISA SÜRE İÇERİSİNDE TEMEL ATILMASI BEKLENİYOR

 

Çerkezköy Belediyesi'nin Fevzipaşa Mahallesi 138 ada 6 parselde (Mezbaha yanı) yapılmasını planladığı MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD hizmetleri binasının hafriyat çalışmaları yeniden start aldı. Hafriyat ve zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmet binasının temeli atılacak. Yapım çalışmalarının en kısa süre içerisinde beklenen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD hizmetleri binasının yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi hedefleniyor.

 

PROJENİN DETAYLARI

 

Bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD hizmetleri binası; bodrum kat, zemin kat, 1. ve 2. kat ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları bulunacak. Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın 1. katında ise AFAD hizmetleri verilecek. Binanın 2. katı ise TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturulması bekleniyor.

 

Haber / Celal KARAKURT