Tüm bölümler yenileniyor

Edirne'de, bin 100 yatak kapasitesiyle Balkanlara ve tüm bölgeye hizmet veren Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinin yenileme çalışmaları devam ediyor.

GÜNDEM 11.07.2017 21:49:00 0
Tüm bölümler yenileniyor

ODALAR TADİLATTAN GEÇİRİLİYOR

 

Kalkınma Bakanlığının destekleri ile gerçekleştirilen projede Göğüs Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hematoloji, Cildiye, Radyasyon Onkolojisi, Üremeye Yardımcı Ünite, Beyin Cerrahisi, Endokrin, Enfeksiyon Hastalıkları, Nöroloji, göğüs Cerrahisi ve Romatoloji hasta yataklı servisleri ile öğretim üyelerinin odaları tadilattan geçiriliyor.

 

YENİLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

 

Tadilat kapsamında tavanların, zeminlerin ve oda kapılarının değiştirildiği, vitrifiyelerin yenilendiği ve tüm odalara merkezi klima sistemi konulduğu ifade edildi. Trakya Üniversitesi yönetiminden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Gerçekleştirilen bu tadilatların yanı sıra hastanemiz çamaşırhanesi ve mutfağında da yenileme çalışmaları yapılmaktadır. Tüm çamaşır yıkama, kurutma ve ütü makinelerinin yanı sıra mutfak ekipmanları da yenilenmektedir" ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN