171 sokaktan 60'ı asfaltla kaplandı

Çerkezköy'de tüm hızıyla devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, asfaltlama çalışmalarının ilçe merkezi ve Kızılpınar Mahallesi?

GÜNDEM 7.07.2017 20:32:00 0
171 sokaktan 60

ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy ilçe merkezi ile Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak Örnek Sokak çalışmalarının devam ettiği Gazi Osman Paşa Mahallesine bağlı Butçular Sokak ile Fatih Caddesini gezen Başkan Akay, çalışmaların mümkün olduğunca vatandaşları ve esnafı rahatsız etmeden sürdürüldüğünü ifade etti. Fatih Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosunun deplasesi ve elektrik hatlarının yer altına alınması için de TREDAŞ yetkilileri ile görüşen Vahap Akay, daha sonra Yıldırım Beyazıt Mahallemizde devam eden Kavak Dere Islah çalışmalarını yerinde inceledi.

 

60’A YAKIN SOKAK ASFALTLA KAPLANDI

 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Akay, 171 Sokak Sıcak Asfalt Kaplama yatırımı kapsamında bugüne kadar 60’a yakın sokağın asfalt ile kaplandığını ifade ederek, “Bayram tatili sonrası asfaltlama çalışmalarımız 2 ekip ile devam ediyor. Ekiplerimizden biri ilçe merkezimizdeki mahallelerimizde belirlenen sokaklarımızı asfaltlarken; diğer ekibimiz ise Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan sokaklarımızı sıcak asfalt ile kaplıyor” açıklamasında bulundu.

 

DEMİRLİ BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Belediye Başkanı Vahap Akay ve Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Fevzipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt kaplama ve beton kaldırım yapım çalışmalarını da inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi yanında devam eden demirli beton yol yapım çalışmalarını da kontrol eden Akay, yolun Esra Sokak üzerinden Çerkezköy Devlet Hastanesi Acil girişine bağlandığını belirterek, demirli beton yol kaplama çalışmalarının tamamlandığını söyledi.   

 

ALT YAPI ÇALIŞMALARININ ARDINDAN KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

 

Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını da inceleyen Vahap Akay, “İstiklal Caddesi’ne bağlı Bektaş ve Turan Sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Beledimiz tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanarak bize teslim edilen sokaklarımızı asfalt ile kaplıyoruz. Kızılpınar Mahallemizde toplam 118 sokağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız. Osmanlı Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım yapımına başlayacağız. Hacı Yakup Caddesi ile Osmanlı Caddesi arasında kalan sokakları da Çerkezköy Belediyesi olarak biz asfaltlayacağız” dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT