Elektrik panoları çiçek açtı

Atatürk Caddesi'ndeki elektrik panoları çiçek açtı. Başta Sevim Bozkurt olmak üzere güzel sanatlar fakültesi öğrencileri ve emekli resim öğretmeninin hünerli elleriyle caddeye renk gelirken,  Trakya Ünive

GÜNDEM 4.07.2017 20:13:00 0
Elektrik panoları çiçek açtı

Sanatçıların hayat verdiği elektrik panolarına herhangi bir broşür ya da sticker yapıştıranlara kabahatler kanununa göre ciddi manada ceza uygulanacak.

 

YAZ RUHU ATATÜRK CADDESİ'NDE YAŞATILACAK

 

Sanat danışmanı, ressam Sevim Bozkurt ve güzel sanatlar fakültesi öğrencilerinin hünerli elleriyle rengarenk boyanarak Atatürk Caddesi'nde çiçek açan elektrik ve telefon panoları caddeye hava kattı. Hayal gücü ve hünerli ellerle boyanan elektrik panoları, kattığı görsel zenginlik ile yaz ruhunu Atatürk Caddesi'nde yaşatırken, Trakya Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Öğrencisi Özgür Ode ise projeye yaptığı müzikle destek verdi.

 

SANATSEVERLER PROJEYE İLGİ DUYDU

 

Fen İşleri Müdürlüğü'nün hazırladığı proje kapsamında ressam ve sanatseverlerin oluşturduğu ekibe dahil olan emekli resim öğretmeni Aynur Ode, sanata olan tutkusu nedeniyle projeyi hemen kabul ettiğini ifade etti. Ayırca Ode, Şehir yaşamında insanlara görsel zenginlik ile nefes aldırmak istediklerini dile getirdi. Öte yandan Trakya Üniveristesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri de projeye destek veriyor.

 

BROŞÜR YAPIŞTIRANLAR YANDI       

 

 Atatürk Caddesi'nden sonra Altıyol Kavşağı, Narin Kavşağı, Butçular Sokak ve Özcan sokak üzerinde bulunan trafoların da yaklaşık olarak 15 gün içerisinde sanatla tanışacağı aktarılırken, sanatçıların hayat verdiği elektrik panolarına herhangi bir broşür ya da sticker yapıştıranlara kabahatler kanununa göre ciddi manada ceza uygulanacak.

 

Haber / Celal KARAKURT