Fen İşleri 5 sokağı daha asfaltla kapladı

Beton Kaldırım ve Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarına devam eden Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Fevzipaşa Mahallemizde Nuray, Gül, TütüncÃ?

GÜNDEM 3.07.2017 20:28:00 0
Fen İşleri 5 sokağı daha asfaltla kapladı

33 BİN TON SICAK ASFALT KULLANILACAK

 

Asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Mayıs ayı içerisinde startını Fevzipaşa Mahallemizde Şimşir Sokak’ta verdiğimiz asfaltlama çalışmalarımız kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Fevzipaşa, Fatih, Gazi Osman Paşa ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallelerimizde şimdiye kadar 50’den fazla sokağımızı sıcak asfalt ile kapladı. Ekiplerimiz son olarak Fevzipaşa Mahallemizde Nuray, Gül, Tütüncü, Tiril ve Güvenç Sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Sıcak Asfalt Kaplama yatırımı kapsamında 175 bin metrekare yol alanında ortalama 8 santimetre olacak şekilde toplam 33 bin 600 ton sıcak asfalt kullanılacak” dedi.

 

ÇALIŞMALAR 210 TAKVİM GÜNÜNÜ KAPSIYOR

 

Akay konuşmasının devamında ise, “210 takvim gününü kapsayacak olan çalışmalar sonucunda Fevzipaşa Mahallesi’nde 18 sokak, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde 6 sokak, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde 9 sokak, Fatih Mahallesi’nde 15 sokak, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 2 sokak, İstasyon Mahallesi’nde 3 sokak ve Kızılpınar Mahallesi’nde de 118 sokak sıcak asfalt ile kaplanacak” ifadelerine yer verdi.

 

KIZILPINAR’DA 118 SOKAK ASFALTLANACAK

 

Sıcak Asfalt Kaplama çalışmaları ile birlikte ilçenin farklı noktalarında ihtiyaç duyulan yerlerde yol onarım çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Başkan Akay, “Proje kapsamında Kızılpınar Mahallemizde toplam 118 sokağımızı asfaltlayacağız. Kızılpınar Mahallemizde Büyükşehir Belediyemizin altyapı çalışmalarını tamamlayıp Belediyemize teslim ettiği sokaklarımızda da çok yakında asfaltlama çalışmalarına başlıyoruz” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER