Yol çöktü sebebi merak ediliyor

Kısa bir süre önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi ortaklığında asfaltlanan yollardan birisi olan Malkoçoğlu Caddesi'nde çökme meydana geldi.

GÜNDEM 2.07.2017 19:40:00 0
Yol çöktü sebebi merak ediliyor

Trafik akışının güvenliğini almak isteyen bir zabıta görevlisi çöken bölgeye plastik kasa ve baba koyarak uyarılarda bulunurken, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çökme meydana gelen yolu onardı.

 

ASFALT ÇÖKTÜ

 

Çerkezköy'de hemen hemen her sokak ve caddede  asfaltlama çalışmaları devam ederken, kullanılan malzemenin tartışılabilirliği artıyor. Kısa bir süre önce Çerkezköy'ü etkisi altına alan sağanak yağışların ardından çökme ve bozulmalara uğrayan asfaltlı yollar bir yandan onarılırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait yollardan birisi olan Malkoçoğlu Caddesi'nde önceki akşam 18.00 sularında çökük oluştu. Yaklaşık olarak 1 metre çapında ve 50 santimetre derinliğinde meydana gelen çöküğe ilk müdahaleyi Çerkezköy Belediyesi zabıta ekipleri yaptı.

 

İLK MÜDAHALEYİ ZABITA YAPTI

 

İhbar üzerine çöküğün bulunduğu noktaya giden zabıta ekibi ilk olarak yanında bulunan plastik baba ve esnaftan rica ettiği plastik kasaları çöküğün üzerine koyarak sürücüleri uyardı. Yolda trafik akışında zaman zaman sıkışıklık yaşansa da Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çökme meydana gelen yol gece 23.00 sularında onarıldı.

 

Haber / Celal KARAKURT