Edirne'de Salon Seçim Yılı Bitecek

Edirne'de inşaatı süren çok amaçlı spor salonunun bugüne kadar yüzde beşlik kısımı tamamlandı. Salon seçim yılına da denk gelen 2019'da hizmete açılacak

GÜNDEM 2.07.2017 19:33:00 0
Edirne

Edirne'de 1500 kişilik tribün kapasitesi bulunan "Çok amaçlı spor salonu”nun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak basketboldan hentbole, güreşten masa tenisine, eskrimden halkoyunlarına, taekwondodan judoya  birçok  spor branşının yapılabilmesine imkan tanıyan çok sayıda antrenman salonu olan  1500 kişilik büyük spor kompleksi inşaatını gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve  yetkililerden bilgi aldı.

 

1500 KİŞİ KAPASİTELİ

 


Çok amaçlı spor salonunun özelliği, projenin araziye göre çalışması ve uygulanması tip proje değil, Türkiye de benzeri olmayan bir salon olması. 1500 kişilik tribün kapasitesi bulunan "Çok Amaçlı Spor Salonunun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Şuana kadar yüzde 5'lik  kısmı sona erdi. Yapımının 700 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan spor salonunun iki yılda tamamlanıp faaliyete geçirilmesi planlanıyor. Genel ve yerel seçimin vaktinde gerçekleşmesi halinde salon hizmete seçim yılında açılacak.

 

Haber / Gökhan TEKER