Proje kapsamında 4 bin aile sevindirildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 2016 yılı Ocak Ayı başında uygulanan 'Hoş Geldin bebek' Projesi kapsamında 18 ayda 4 bin aileyi ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.

GÜNDEM 28.06.2017 22:31:00 0
Proje kapsamında 4 bin aile sevindirildi

547 GÜNDE 4 BİN AİLE ZİYARET EDİLDİ

 

2016 yılı Ocak ayında başlayan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında Çerkezköy Belediyesi, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret edip, çeşitli hediyelerle aileleri sevindiriyordu. Ziyaretlerini bir buçuk yıldır aralıksız gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 18 ay boyunca toplamda 4 bin aileyi ziyaret ederek sevindirdiklerini ifade etti. Projenin devam edeceğinin de müjdesini veren Akay, çalışmanın Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında olduğunu belirtti.

 

ALLAH BAŞKANIMIZA UZUN ÖMÜRLER VERSİN

 

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın her zaman halkın yanında olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar projelerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Düğün, cenaze gibi çeşitli durumlarda da Belediye başkanı Akay’ın her daim vatandaşların yanında olduğunu belirten vatandaşlar, ‘’Belediye Başkanımız her zaman halkının yanında ve yardımcısı. Bizler de her zaman onun yanındayız ve destekçisiyiz. İlk gün göreve geldiğinden beri her türlü sorunumuzu çözmek için bizim yanımızda oldu. Yaptığı projelerden son derece mutluluk duyuyoruz. Allahım ona uzun ömürler versin’’ diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ