Edirne Esnafına Ramazan Bereketi

Ramazan ayı boyunca yerli turist akınına uğrayan Edirne'de esnafın yüzü güldü. Büyükçekmece Belediyesi de Edirne'ye üç bin kadınla birlikte geldi

GÜNDEM 23.06.2017 18:36:00 0
Edirne Esnafına Ramazan Bereketi

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 34'üncüsü düzenlenen Edirne Ramazan Gezisi kapsamında yaklaşık 3 bin kadın ziyaretçi, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün nezaretinde Edirne'ye geldi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve beraberindeki heyet Edirne'de resmi temaslarda bulunurken, Büyükçekmeceli kadınlar da tarihi yerleri ziyaret ederek bol bol alışveriş yaptı. Başkan Hasan Akgün ve beraberindeki heyet ilk olarak Edirne Belediye binasına gelerek belediye başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

 

KÖPRÜLERİ TAŞTAN KENTLER BULUŞTU
 

Ramazan ayında Edirne'ye olan kültür gezilerini geleneksel hale getirdiklerini ifade eden İstanbulBüyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 'Köprüleri taştan iki kent' buluştu sloganıyla yola çıktıklarını ve Ramazan ayı içerisinde geleneksel olarak aralıksız sürdürdükleri Edirne ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Günün sonunda, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmeceli hanımlar Selimiye Camii gölgesinde ve Mimar Koca Sinan heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN