Kurbanı Kestiler. Sosyal Medyadan Yayınladılar

EdirneOrman İşletme Müdürlüğü tarafından alınan kurbanlığın kesilirken çekilen fotoğrafı kurumun internet sitesinde paylaşılmasına hayvanseverler tepki gösterdi. Edirne Doğayı Hayvanları Ko

GÜNDEM 16.06.2017 18:23:00 0
Kurbanı Kestiler. Sosyal Medyadan Yayınladılar

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR
 

Kuruma alınan iş makinelerin kazasız bir şekilde kullanılması amacıyla kurban kesen Edirne Orman İşletme Müdürlüğü'nün fotoğrafı, sosyal medya sitelerinde paylaşması hayvanseverlerin tepkisini çekti. EDHAYKO Başkanı Nurhan Kalender, kurumun fotoğrafları paylaşması üzerine kendilerini arayarak tepkisini dile getirdi. Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'ne giderek hayvana eziyet edildiği gerekçesiyle şikayette bulunan Kalender, talepleri üzerine kurum tarafından kısa bir süre sonra fotoğrafların kaldırıldığını söyledi.

 

BİMER’E ŞİKAYET EDİLDİ


Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) konuyla ilgili şikayette bulunacaklarını dile getiren Kalender, "Cehalet, cahillik değil mi? Bu ulu orta kesilen hayvan nasıl sizin kaza geçirmenizi engelleyecek. Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü hayvana eziyette başvurduğumuz kurum bunu görmüyor mu? Hadi kestiniz bunu sosyal medyada göstermek nedir?" dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT