Kamyonet Dereye Uçtu

Çorlu'da Silahtarağa Mahallesi mevkiinde, Fuat B.E isimli şahsa ait 27 GH 058 plakalı kamyonet Çorlu Deresi'ne uçtu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçta maddi hasar oluştu.

GÜNDEM 12.06.2017 20:32:00 0
Kamyonet Dereye Uçtu

Fuat B. İsimli şahsa ait kamyonet,  önceki gece saat 02:00 sularında, evinin önünden kendi kendine hareket edip Çorlu Deresi’ne kadar giderek, dereye uçtu. Olayı görenlerin gözlerine inanamadığı olay ise iddiaya göre şu şekilde gelişti; Fuat B. İsimli şahıs saat 23:00 sularında aracını, evinin önüne park eder vee dinlenmeye geçer. Saat 02:00 sularında büyük bir gürültü ile uyanan şahış, aracını dereye uçmuş vaziyette görür. Çalıştığı şirketin aracı olduğunu söyleyen Fuat B., polise haber vermekten çekinerek patronuna haber verir. Araçta maddi hasar olduğu gözlemlenirken, olayın hırsızlık olduğunu düşünülüyor.

 

İKİ HAFTA ÖNCE ALMIŞTI

 

İkinci el eşya satarak geçimini sağladığını söyleyen Fuat B., aracını derede görünce gözlerine inanamadı.Olayın şaşkınlığı ile ne yapacağını bilemez halde bulunan Fuat B., patronuna konuyla ilgili bilgi verdi. İki hafta önce aldığı aracını sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraf ile ‘’ Yeni arabam. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermez inşallah’’ diyerek, arkadaşları ile paylaşan Fuat B. aracının hırsızlık şüphesi ile kaçırıldığını ve aracını çalan şahısların dereye düşürdüğünü düşünüyor.

 

Haber / Celal KARAKURT