Damlaya Damlaya 200 Paket Birikti

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle gıda yardımı kampanyası gerçekleştirildi. 17 Mayıs'ta başlatılan kampanyanın ardından toplanın gıda ürünleri

GÜNDEM 11.06.2017 18:39:00 0
Damlaya Damlaya 200 Paket Birikti

BİRLİK BERABERLİK KARDEŞLİK

 

Kampanya hakkında bilgilendirmede bulunan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun ellerinden geldiğince ihtiyaç sahipleriyle yardımlaşarak birlik, beraberlik ve kardeşliğin varlığını hatırlatmayı amaçladıklarını söyledi. Coşkun şöyle devam etti:

 

COŞKUN TEŞEKKÜR ETTİ

 

“Sabrın, imanın, inancın yaşandığı bu mübarek günlerde Cenab-I Allah yardıma ihtiyacı olan insanlarımızı darlıkta ve zorlukta koymasın.Kampanyamıza desteklerini esirgemeyen evindeki ekmeğini, evladının rızkını, bir yudum suyunu bizlere emanet ederek ihtiyaç sahibi kardeşlerine ulaştıranBüyük Türk Milleti’nin hayırsever her bir ferdine teşekkür ediyorum.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

Bu yardımların toplanmasında ve dağıtılmasında emeği geçen her bir ülküdaşıma en içten dileklerimle, selam ve dualarımı iletiyorum.Kardeşliğin ve yardımlaşmanın pekiştiği bu mübarek günlerde bizlerzordurumda olan kardeşlerimizin yanındayız. Gönlümüz ve dualarımız  kardeşlerimizle beraberdi. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.”

 

Haber / Celal KARAKURT