Sanayiye Hizmet Edin

2012 – 2013 eğitim öğretim yılında açılan Çerkezköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dün ikinci mezunlarını uğurladı. ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler gençlerin ileride tercihini üreti

GÜNDEM 9.06.2017 19:35:00 0
Sanayiye Hizmet Edin

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı yılsonu karne töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdirler gurur ve heyecan verici bir gün yaşadıklarını, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında öğrenci alımına başlayan bu yıl ikinci mezunlarını verdiğini kaydetti. Bünyesine yeni alınan öğrencilerimizle birlikte eğitim-öğretim kadrosunun her geçen gün daha da büyüdüğünü gördüklerini kaydeden Sözdinler ayrıca özetle şunları söyledi:

 

SİZİNLE ONUR DUYUYORUZ   (BAŞKAN FOTO BURAYA. KÜÇÜK)

 

“Lisemizde gerek mesleki gerekse teorik anlamda bilgi ve becerilerle donatılmış siz gençlerin okulumuzda yetişmiş olmasından dolayı farklı bir heyecanı bugün sizlerle birlikte hissediyoruz. Teknolojik imkânları olabildiğince kullanan okulumuz öğrencilerinin toplumda saygın birer fert olarak yetişmelerine katkı sağladığımız için Çerkezköy OSB yönetimi olarak, değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber bugün burada karne töreninde birlikte bulunmaktan onur duyduğumu da belirtmek istiyorum.

 

ATA’YI ANLAMAYADAVET ETTİ

 

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü burada bir kez daha saygı ve minnetle anarken O’nun, ‘Türkiye’nin genç evlatları yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla yorulmazlar’ ifadelerinin derin anlamını kavramaya sizleri davet etmek istiyorum.

 

SANAYİYE HİZMET EDİN

 

Sizlerden her zaman okulumuzun ismine layık başarılı çalışmaların ve projelerin içerisinde ve Türk sanayisine hizmet eden fertler olmanızı beklediğimizi, kişisel ve mesleki gelişim planlarınızı buna göre yapmanızı istediğimizi özellikle belirtiyorum. Yetişmenize büyük katkıları olan değerli tüm yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, kıymetli ailelerinize saygı ve selamlarımı iletiyorum.”

 

Haber / Mensure KARDEŞ