"Standı Bireysel Açsaydık Bu İlgiyi Yakalamazdık"

Trakya'da sağlık turizminin kamudan iki önemli itici gücü, tabiri caizse lokomotifi var. Biri Edirne merkezli Trakya Kalkınma Ajansı diğeri Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü. Yani meselede olması ger

GÜNDEM 8.06.2017 19:48:00 0

TRANSİT GEÇERLERDİ…

 

“Biz sağlık turizmi işine çok yeni başladık ve Trakya Kalkınma Ajansı bu işe giriş esnasında bize çok yardımcı oldu. Sağlık turizmi ile ilgili olarak bize devlet desteğini de sundular. Ajansın bir de şu güzelliği oldu. Mesela Antalya’da bireysel bir stant açmış olsaydık, sağlıkta ülke genelinde yetkisi olan insanlar standımıza şöyle kısa bir süre uğrar ve hatırlamaları zor olurdu.

 

HATIRLARSA BÖYLE HATIRLAR

 

Ancak ajansın önderliğinde, İl Sağlık Müdürlüğümüzün de ivmesiyle Trakya’daki sağlık kuruluşlarının ortak kullandığı bir alan yarattık. Müsteşar geldi, il Sağlık Müdürümüzün misafiri oldu. Kendimiz stant açsak, bunu bu şekilde verimli yapamazdık.  Ve gittik biz de Optimed olarak kendimizi anlattık. Trakya Kalkınma Ajansı gerek Antalya’daki kurultay gerek Trakya çalıştayında hem tanıtım hem birliktelik için çok güzel ortamlar sağladı. O bakımdan ben Trakya Kalkınma Ajansına ve İl Sağlık Müdürüne teşekkür ediyorum.