Turizmci Olmadan Olmaz

Tekirdağ ile birlikte Edirne ve Kırklareli'nde kurulacak olan derneğin tüzüğü ve dernek içinde kimlerin yer alacağı henüz görüşülme aşamasında. Ancak sağlıkçılar ile birlikte turizmcile

GÜNDEM 8.06.2017 19:43:00 0
Turizmci Olmadan Olmaz

PROFESYONELLER YER ALMALI

 

“Sağlık işkolu dışında sağlık turizmini destekleyecek, otellerden restoranlarına, taksicisine kadar kişi ve kurumların da dernek içinde yer alması düşünülüyor ancak merkezinde sağlık kuruluşları olacak. Derneğin detayları önümüzdeki süreçte netleşecek ama gönlümüzden geçen şey şu: Profesyonel yöneticilerin yer aldığı bir dernek olmasını istiyoruz.

 

YARIN DEĞİL. HEMEN ŞİMDİ!

 

Dernek çalışmasını çokta gecikmeden hayata geçirmek amacındayız. Böyle bir karar aldık. Çünkü dernekleşme ve diğer adımlar yavaş yavaş başlamaz ise herkes kendiişlerine yoğunlaşacak ve konu ikinci plana atılacak. Ben bu konuda çok heyecanlıyım. Tekirdağ’da beklentilerimin üzerinde bir çalıştay oldu. Antalya’nın ardından böyle bir çalıştayın gerçekleşmesi, devletteki yöneticilerin de gereklilik görerek bu işe el atması ve bütün kalpleri ile inanmaları, bizi çok motive ediyor.”

 

Haber / Şaban KARDEŞ