Halktan Kızılay'a Kızılay'dan Halka

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Türk Kızılayı Şubesi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gıda kolisi bağışları kabul ediliyor. Kampanya kapsamında bir alışveriş merkezinde kurulan s

GÜNDEM 31.05.2017 21:38:00 0
Halktan Kızılay

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Saymanı Remzi Gökmen, kurum olarak ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

 

RAMAZAN SONUNA KADAR AÇIK
 

Standın Ramazan ayının sonuna kadar açık kalacağını söyleyen Gökmen, "Bu kampanyamızı her yıl yapıyoruz. Başlangıç olarak halkımızın katılımı güzel. Ramazan sonuna kadar standımız açık kalacak. Standımız ayrıca gönüllü vatandaşlarımız da duracak. Yardım kolilerimiz 3 çeşit. Her yıl yardımsever vatandaşlarımızın katkılarıyla hazırlanan gıda kolileri satın alınarak Kızılay'a bağışlanıyor. Biz de bu yardımları belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Kolilerimizin yanında merkezden gelen kavurmalarımızı ve temizlik malzemesi yardımı da yapacağız. Bu yıl geçen yıldan daha fazla kişiye ulaşmak istiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / RüşaELMA