"Kim Ne Biliyor İse Açıklasın"

Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir sosyal medya üzerinden kendisine yapılan eleştirilerin dozu artınca cevap verdi.

SİYASET 24.05.2017 17:59:00 0

Verilmeyecek hiçbir hesabının olmadığını ifade eden Başkan Koşdemir yaptıklarının ortada olduğunu bu konuda da verilmeyecek hiçbir hesabının olmadığını söyledi.Açıklamasının devamında Başkan Gürel Koşdemir şunları kaydetti:

BELEDİYEYİ BORÇTAN KURTARDIK

“Kavaklı Belediye Başkanı  olarak çamur at izi kalsın şeklinde, şahsıma ve belediyemize sosyal medyada yazılanlar var. Ben buradan meydan okuyorum kim ne biliyorsa açıklasın. Belediye Başkanı olarak birilerine rant sağladıysam cezası neyse çekmeye hazırım. Bildiğiniz gibi borçlu bir belediye devraldık.  Bir yıl içinde 15 yıllık borçlu icralık olan belediyeyi borçtan kurtardık ve yaptıklarım Kavaklılı vatandaşlar tarafından biliniyor.  Veremeyeceğim tek kuruş hesabım yoktur alnım açık. Kavaklı Belediyesi’nin hesapları açık ve ortada. Bir daha söylüyorum kim ne biliyorsa açıklasın?

YASALARA UYGUNDUR

Yaptığım tüm işleri ihale yaparak ve ihalenin başında fen İşleri memurum olan Abdi Işık ile komisyon kurarak yaptık. Belediye başkanı  olarak şahsım olarak karışmadım ve yasalara uygun bir şekilde yaptık. Birilerine rant sağlamadım ve meclis üyeme ihale vermedim. Kanunen meclis üyelerine ihale vermek yasak. Yaptığımız ihalelerin hepsini EKAP’abidirdik ihale alan firmaların uygunluk şartlarını aradık. Tüm hesaplarımız açık ve şeffaf. Çamur at izi kalsın bu gibi iddialara pabuç bırakacak bir halimizde yok.  Ne şahsım nede başkanlığını gururla yaptığım Kavaklı Belediyesi bunun altında kalacaktır.  İddia edilen ne varsa açıklansın herkes sonuçlarına sonunda katlanacak.”

Haber  Celal KARAKURT