GÜVEN TAZELEYEN ÖZKAN'DAN İLK AÇIKLAMA "Ülke Çıkarı Neyse MHP Oradadır"

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Hakan Özkan tek listeyle gidilerek yapılan seçimle yeni dönem için göreve getirildiği il kongresinden sonra ilk açıklamasını yaptı.

SİYASET 24.05.2017 16:47:00 0
GÜVEN TAZELEYEN ÖZKAN

Partilerinin; Türk devletinin ve milletinin bekası için siyaset üreten, yapan bunu varlık sebebi olarak gören bir siyasi parti olduğunu bir defa daha vurgulayan Özkan, “Katılımın ve coşkunun yüksek olduğu çok güzel bir kongre oldu. Partimiz bundan sonra daha şevkle ve heyecanla Edirne'de güzel hizmetlere imza atacak” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, 21 Mayıs 2017'de yapılan kongre değerlendirmesinde, kongrelerinin katılımın ve coşkun yüksek geçtiğini belirtti.  

YENİ YÖNETİM
İl Başkanı Hakan Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Süleyman Ferhatoğlu, Zakir Topdur, İsmail Demirhan, Hüseyin Usta, Celal Oksaş, Hakkı Uz, Hüseyin Akkaya, Gülcan Elkut, Semra Çule, Ahmet Biçer, Zeki Yorulmaz, Şeref Hasır, Zennur Ağa, Nehir Çakar, Davut Topalova, Fatih Avukat, Necmi Kocaman, Okan Birkan, Bülent Polat ve Muhsin Han ile yeni dönemde yoluna devam edecek.  Yeni bir kan değişikliği ile Edirne'de partilerinin çalışmalarını sürdüreceğini kaydeden Özkan teşekkür açıklamasında şu ifadelere verdi:

KAN DEĞİŞİKLİĞİ
“Partimiz yeni bir kan değişikliği ile Edirne'de çalışmalarına devam edecek. Geçen dönemde bilindiği gibi il başkanıydım. O dönemden arkadaşlarımızdan birçoğu bu dönem yönetimde yer almadı. Çünkü geçen dönem yaşadığımız parti içi bazı sıkıntılardan dolayı bazı arkadaşlarımız çalışmalarımızda istediğimiz verimi veremediler. Ondan dolayı bu dönem yönetimimizin bir kısmını değiştirdik ve yeni arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz.

DEVLET VE MİLLETİN BEKAASI İÇİN

Partimiz bilindiği gibi Türk Devleti’nin ve Milleti’nin bekası için siyaset üreten, yapan bunu varlık sebebi olarak gören bir siyasi parti. Sıkışılan her dönemde MHP inisiyatif almış, çözümler üretmiş çözümler ortaya koymuştur. Partimizin düsturu ve üslubu bu olacaktır. Bu noktada biz her zaman devletin ve milletin yanındayız. Ülkenin çıkarları neredeyse MHP ordadır. Parti gözetmeksizin milli duruşu olan, milli çizgisi olan, milli duygulara, hedeflere Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine uygun hareket eden tüm siyasi hareketlerle işbirliği yapabiliriz, yolumuz kesişebilir. Bu noktada MHP her zaman üzerine düşeni yapmıştır. Bundan sonra da yapmaya devam edecektir.”

Haber  Hüseyin GÖKÇELİ