Aydoğdu'da Eğitim Köy Enstitüleri Ruhu İle

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Aydoğdu Mahallesi'nde müzik eğitimlerinden dans eğitimlerine, çalgı yapım bakım onarım atölyesinden etüt sınıfına kadar tamamen ücretsiz eği

GÜNDEM 22.05.2017 21:29:00 0
Aydoğdu

EN İYİ KOŞULLARDE EĞİTİM ALMALILAR

 

Konuşmasına Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezinin önemine değinerek başlayan Eşkinat; “Bu bizim için çok önemli bir an. Bu göreve gelmeyi düşündüğümüzde ilk planladığımız şeylerden bir tanesi bu şehirde, bu şehrin bütün mahallelerinde yaşayan çocukların en iyi koşulda eğitim alabilmesini sağlamak, imkansızlıkları gidermek ve Süleymanpaşa’nın bütün çocuklarıyla sağlam ayakları yere basan bir şehir oluşturmaktı. Bu binanın oluşumundaki sonsuz katkılarından dolayı ben Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcım Gülferah Güral’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ÇÜNKÜ BİZ ANNEYİZ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da bir konuşma gerçekleştirirken Sosyal Etkinlik Merkezi’nin sadece çocuklara yönelik bir yer olmayacağının altını çizerek; “Çocuklarımız her şeyimiz, geleceğimiz. Ama onları yetiştirecek de biz kadınlarız, anneleriz. Onun için çocuklarımız okuldayken biz anneler ile burada onların arzuları doğrultusunda çeşitli eğitimler yapmayı düşünüyoruz. Onları iş hayatına sokmayı düşünüyoruz. Güzel planlarımız var. Hep birlikte bu planları devreye sokacağımıza inanıyorum. Çünkü ben kadının gücüne inanıyorum. Biz kadınların istersek yapamayacağımız şey olmadığını biliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT