Bircan'dan Trakya Yerel Basınına Mecidiye Teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Mecidiye'ye kalker ocağı açılmasına karşı verdiği mücadeleye destek veren basın kuruluşlarına teşekkür etti.

GÜNDEM 19.05.2017 20:28:00 0
Bircan

Milletvekili Bircan, “Mecidiye'de verdiğimiz mücadele doğa için varoluş mücadelesidir. Bu mücadelede Edirne'mizde ve Trakya'mızda yer alan gazetelerin mücadelemize verdiği destek, duyarlı yayıncılık örneği olarak tüm Türkiye'mizdeki yerel basına örnek olmuştur” dedi.

 

TÜM TRAKYA YANIMIZDA OLDU


Bircan doğa katliamına karşı vermiş olduğu mücadelede konunun gündemde tutulmasında ciddi emeği olan yerel basına şükranlarını sunarak, “Mecidiye'de sadece Keşan değil tüm ilçelerimizdeki ve Trakya'mızdaki yayın organları yanımızda oldu. Bize ve mücadelemize sonuna kadar destek oldu. Daha önceki taş ocağı konusunda ve Ergene konusunda da tüm Edirne ve Trakya yerel basının duyarlı yayıncılığını unutmak mümkün değil” diye konuştu.

 

MÜCADELE GÖRÜNÜR OLMALI

  
Yapılmak istenen doğa katliamına karşı yapılan mücadelenin görünür kılınmasının önemine de vurgu yapan Bircan, “Eğer siz konuyu sürekli gündemde tutarsanız rantçılar istedikleri gibi davranamaz. Biz bu yüzden sürekli Mecidiye'yi gündemde tutuyoruz. Gazetelerimiz de yanımızdaki en büyük destekçilerimiz” dedi. 

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ