Tankınızla Tüfeğinizle Gelmezsiniz Şerefsizsiniz

Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğan Ürünler Pazar'ının kuruluşunun ikinci yıldönümüne katılarak, emekçi kadınlarla bir arada olmak isterken saldırıya uğrayan Edirne Bel

GÜNDEM 16.05.2017 19:25:00 0
Tankınızla Tüfeğinizle Gelmezsiniz Şerefsizsiniz

Son yıllardaki yakalanan huzur ve barış ortamını kimsenin bozamayacağını anlatan Gürkan, “Ne oldu Edirne Belediye Başkanı darbe aldı. Mutlu mu oldunuz? Edirne Belediye Başkanını, Recep Gürkan’ı bir hain saldırıyla, bir tetkikçiyle korkutabilecek, yıldırabilecek misiniz?” dedi. Gürkan ayrıca özetle şunları söyledi:

 

HADİ BAKALIM…

 

“Haydi, bakalım hodri meydan tankınızla gelin, tüfeğinizle gelin. Gelmezseniz şerefsizsiniz. Kirli kalemlerinizden daha çok kan akıtın. Zehirli dilleriniz daha çok konuşsun. Hadi bakalım. Hodri Meydan. Siz zannediyorsunuz ki; bu yaptıklarınızı kimse bilmiyor. Çok akıllı kurnazsınız ya. Ama bu yaptıklarınızı herkes biliyor. Kim nasıl bütün sahnelerde oynuyor,  kim herkesin arkasından neler söylüyor, kim yüzene karşı ‘padişahım sen çok yaşa’ deyip arkasından küfür ediyor.

 

BU ÜLKEDE ADALET VAR

 

3 yıldır mücadelesini verdiğimiz; huzuru, dostluğu, barışı, birlikte çalışmayı, birlikte paylaşmayı bu ahlaksızlar bozamayacak. Biz yine Edirne’yi huzurun, barışın, kardeşliğin, güvenin, paylaşmanın başkenti yapacağız. Bunu da bütün dostlarımızla, Edirnelilerle, emekçilerle birlikte yapacağız. Bize vurdular, diye biz onlara vurmayacağız ama öbür yanağımızı da dönmeyeceğiz. Bize vurdular diye biz Mevlana sabrıyla davranmaya devam edeceğiz. Bu ülkede adalet var. Yapanın yanına kar kalmaz. Bunları yapanlar er geç ortaya çıkacak. Kimlerin çantasında neler var, hepimiz biliyoruz. Yakında bunlar ortaya çıkar” dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ