Başkur: Parti İçi Ayırımcılık Yok

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Örgütü ve Belediye Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.Kırklareli'den toplantıya katılan üyelere eşlik eden belediye ba?

SİYASET 15.05.2017 19:30:00 0
Başkur: Parti İçi Ayırımcılık Yok

AYRIMCILIK OLMADI

 

Konuya ilgili açıklamada bulunan CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur “Toplantı il ve ilçe örgütlerine yönelik yapıldı, bizlerde burada yerimizi aldık. Belediye başkanlarımızda iştirak etti. Ancak gel gör ki sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara bakılacak olunursa ayrımcılıkla ilgili ifadeler yer alıyor. Burada olan ve olmayan belediye başkanlarımızın toplantıda olup olmamasıyla ilgili olarak yapılan yorumların aslı yoktur” dedi.

 

BİRLEŞTİRİCİ UNSURUZ

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin birleştirici bir unsuru olduğunu söyleyen Ünal Başkur: “Bu dev çınarın altında olmaktan çok mutluyuz. Partimizin Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’da ayrımcılıktan değil paylaşımcılıktan, birlik ve beraberlik içerisinde olunmasından yana. Bu şekilde olduğu süre içerisinde de CHP’nin gücü artarak devam edecektir. Bizim gücümüzün sebebi halkımızdır. Halkımızda bir kez daha CHP’nin söylemlerinin önemini anlamıştır. Kısacası görünen köy kılavuz istemiyor. Bizde gizli saklı hiçbir şey yok. Herşey ortada ve bu şekilde de hareket etmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN