Uğurlular'ın Kermesi Bire Dört Verdi

Engelliler Haftası'nda bir akülü tekerlekli sandalye almak için kermes düzenleyen Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencileri ikisi öğrenci üç engelliye sandalye aldı. Engelli bir ok sporcusuna ok t

GÜNDEM 14.05.2017 20:41:00 0
Uğurlular

Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencilerinin Engelliler Haftası nedeniyle düzenledikleri yardım kermesi hedefine ulaştı. Başlangıçta bir akülü tekerlekli sandalye almak için yola çıktıklarını belirten öğrenciler, duyarlı insanların ve velilerin destekleri ile üç tane akülü tekerlekli sandalye aldıklarını, bunun yanında engelli bir sporcuya ok takımı kazandırdıklarını söyledi.

 

DERSLER KADAR ÖNEMLİ

 

Hedeflerine, ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayan Uğur Okulları öğrencileri, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluk projelerinin de akademik dersler kadar önemli olduğunu, gerçek hayatla yüzleşmek gerektiğini söylediler.

 

SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

 

Kermesten elde edilen yardımlarla alınan ok takımının ülkemizi temsil edecek bir engelli sporcuya, akülü tekerlekli sandalyelerin Nurullah Narin Ortaokulu’nda ve Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde birer öğrenciye, bir diğerinin de Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi bir engelli vatandaşa teslim edildiği kaydedildi.

 

YİNE DÜZENLEYECEKLER

 

Uğur Okulları okul yönetimi, öğretmen ve öğrencileri, engeller için başlattıkları yardım kampanyasına destek olan Çerkezköy halkına, okul velilerine ve tüm yardımseverlere teşekkür etti. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında da bu tarz sosyal sorumluk projelerine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN