Yeni Bina 80 Gün Sekteye Uğradı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile temeli 5 Ocak 2017'de atılan, Gündoğdu Mahallesi'nde inşasına başlanan ve inşaat çalışmaları devam eden Tekirdağ Bü

GÜNDEM 5.05.2017 20:00:00 0
Yeni Bina 80 Gün Sekteye Uğradı

TELAFİ EDİLECEK

 

Toplantıda projeye hava muhalefetinden dolayı 51 gün, mobilizasyon ve döküm izinleri nedeniyle de 30 gün ara verildiği bildirildi.  Projenin 246’ncı gününde olduğunu belirten yetkililer, 2017 Haziran ortalarında verilen aranın telafi edileceğini belirtti. Her ayın bir önceki ay ile birlikte değerlendirildiği ve kaydedilen ilerlemelerin görsel sunu eşliğinde yetkililere sunulduğu toplantıda, geçtiğimiz ay işin yüzde 8,11'inin, bu ay yüzde 13,8'inin bitirildiği, kaba inşaatın yüzde 26,99'unun tamamlandığı bilgileri verildi. Personel sayısının arttırılmasının planlandığını ve yaz sezonunda verimli bir çalışma gerçekleştirilmesinin amaçlandığını belirten yetkililer tarafından, Kasım 2017'de kaba inşaatın tamamlanmasının hedeflendiği açıklandı.

 

EŞLİK ETTİLER

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili bilgilendirilen Başkan Albayrak toplantı sonrası inşaat alanına giderek çalışmaları yerinde inceledi.Toplantıya Başkan Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Marmara, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, M. Zeki Gürcün, Fatih Ünsal ve Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Yrd. Doç. Elif Atayman, İller Bankası Yetkilileri, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve firma yetkilileri katıldı.

 

Haber / RüşaELMA