MHP Çorlu'da Yeni Yönetim Görevi Devraldı

MHP Çorlu İlçe Teşkilatı'nda Barış Tırpan başkanlığındaki yeni yönetim kongre sonrası, Cüneyt Ergün başkanlığındaki eski yönetimden görevi resmen devraldı.

SİYASET 30.04.2017 20:57:00 0
MHP Çorlu

Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Yönetimi parti binasında düzenlenen törenle görevi devraldı. Beş yıldır görevde olan Cüneyt Ergün başkanlığındaki yönetim, görevi geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen dokuzuncu olağan kongrede ilçe başkanı seçilen Barış Tırpan ve yönetimine devretti.  Cüneyt Ergün başkanlığında 5 yıl boyunca görevde kalan bir önceki yönetim görevi Av. Barış Tırpan ve yönetimine teslim ederken MHP Tırpan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

DEĞERİNİ BİLİYORUZ

 

“Malumunuz sizlerin de bildiği üzere sayın başkanımla kendi yönetiminde de çalışma fırsatım oldu. Bu sebeple öncelikle kendisine teşekkür etmek istiyorum. Devraldığımız bu kutlu görevin değerini ve zorluklarını biliyoruz. Onu her daim daha da ileriye taşıma bilinci ile hareket ediyor olacağız. Bu vesile ile kendilerine bugüne kadar teşkilatımıza kattıkları değer ve verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bugüne kadar olduğu gibi her daim bir ve beraber olmaya devam edeceğiz.”

 

EN UZUN SOLUKLU YÖNETİMDİ

 

Tırpan'ın ardından söz alan geçmiş dönem Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün ise yaptığı konuşmada; "Öncelikle bu kutlu davanın bir neferi olmaktan her zaman gurur duyduğumu dile getirmek istiyorum. Benimle birlikte yönetim kurulunda görev almış her arkadaşım partimizin ve teşkilatımızın emrindedir. 2012 yılında göreve geldik ve bir yıl sonra gerçekleştirilen kongrede seçilerek işbaşına geldik. Bizim yönetimimizin bir özelliği oldu. En uzun süre yöneticilik yapan yönetim kurulu olduk. Bundan dolayı da ayrıca mutlu ve gururluyuz. Yeni yönetimimizle birlikte çok daha büyük bir aile olduk. Bu görevi bu zor zamanda üstlendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ