TrakyaKAriyer Günleri Edirne'den Başlıyor

TrakyaKAriyer Günleri, Trakya Bölgesinde 3-4 Mayıs 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi ile başlıyor. 11 Mayıs 2017 Namık Kemal Üniversitesi ve 24-25 Mayıs 2017 Kırklareli Üniversitesi'nde devam edecek etkinliklerd

GÜNDEM 30.04.2017 20:55:00 0
TrakyaKAriyer Günleri Edirne

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen ve faydalanıcısının Trakya Kalkınma Ajansı olduğu ‘TrakyaKAriyer Projesi’’, bölgede faaliyet gösteren işverenler ile bölge insanının bir araya getirerek istihdamı artırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda 3-4 Mayıs 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan ‘TrakyaKAriyer Günleri’’nde, alanında başarıya ulaşmış kişiler ve kurumlar öğrenciler ile buluşuyor.

 

İSTİHDAM FUARI’NDA ATÖLYE ÇALIŞMALARI

 

Trakya Kariyer Günleri kapsamında, 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü yapılacak olan İstihdam Fuarı’nda atölye çalışmaları gerçekleşecek. Etkinlikte öğrenciler, bölgenin büyük işletmeleri ile bir araya gelecek ve kurulacak stant alanlarında şirketlerle ilgili ön bilgileri alacak, ulusal ve uluslararası kurumların temsilcilerinin katıldığı atölye çalışmalarında farklı uygulamalar yapacak.

 

PROJELERİNİ ANLATACAKLAR

 

Aynı zamanda 3 Mayıs günü, Trakya Kalkınma Ajansı ve TEB işbirliği ile gerçekleştirilecek olan ‘Yeni İşim Girişim Demo Day’ etkinliği kapsamında, genç girişimciler fark yaratmayı hedefleyen projelerini katılımcılara anlatma fırsatı bulacak.

 

DENEYİMLERİNİ AKTARACAKLAR

 

3 Mayıs 2017 İstihdam Fuarı Programı’na katılacak konuşmacılar; Davranış Bilimleri Uzmanı/ Senarist/ Yazar Mehmet Auf, Şahinler Holding Kurucusu Kemal Şahin, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO), Sabo Group İcra Kurulu Üyesi Ahmet Eler,  Bahçeşehir Üniversitesi ve Uğur Eğitim Kurumları Yetkilisi Sevtap Engin, Lobby&Evrostur Kurucusu Nehir Gergin olacak.

 

BAŞARIYA GİDEN YOL PANELİ

 

Trakya Kariyer Günleri kapsamında, 4 Mayıs 2017- Perşembe  günü yapılacak ‘İş Dünyasında Başarıya Giden Yol’ konulu panelinde, alanında başarıya ulaşmış kişilerle öğrenciler buluşacak. Konuşmacıların başarı hikayeleri, başarıya ulaşmak için öğrencilere önerileri, hedefe giden yolda yapmaları gerekenler, girişimcilik üzerine konuşmalar gerçekleşecek.

  

UZMAN KONUŞMACILAR

 

4 Mayıs 2017 Perşembe günkü panele katılacak konuşmacılar; Yaşam Atölyesi Kurucusu ve Yazar AretVartanyan, Mindful Akademi Kurucusu Erhan Ali Yılmaz, Havas Worldwide CEO’su Erol Batislam, Watsons Pazarlama İletişimi Müdürü Merve Ürkün, TSI Group Kurucusu Nilay Aydoğan,  Biz Evde Yokuz Kurucuları Bilgehan Çelik & Duygu Şar, Zentiva Ürün Geliştirme Müdürü Ayşe Figen Onuk Gören, Pina Zeytinyağı Kurucusu Merve Purde olacak.

 

HERKESE AÇIK AMA SINIRLI

 

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin desteği ile yapılan TrakyaKAriyer Günleri; herkese açık olup, katılımcı sayısı sınırlı sayıdadır. www.trakyakariyer.org sayfasından ücretsiz olarak etkinliklere kayıt olunabilir. 

 

Haber / Mensure KARDEŞ