Elçiye Zeval Olmaz 

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisi'nde tedavi gören Efe Şantay, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a mektup yazdı.

GÜNDEM 26.04.2017 20:13:00 0
Elçiye Zeval Olmaz 

Kaleiçi Semti’nde oturan minik Efe, mahallelerinde bulunan çocuk parkının onarılmasını istedi.Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarla bir araya geldi. Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu üyesi beş üniversite öğrencisi ile birlikte Çocuk Hastalıkları Servisi’ni ziyaret eden Tanrıkulu, çocuklarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Palyaço ve çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyen gönüllü ekip ve Tanrıkulu çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

 

MEKTUP YAZDI

 

Ziyaret esnasında; Çocuk Hastalıkları Servisi’nde tedavi gören Efe Şantay’ın Belediye Başkanı Recep Gürkan’a yazdığı mektup, herkese duygulu anlar yaşattı. “Belediye Başkanıma saygılarımla” diye başlayan mektupta “Ben Efe Şantay. Sizden bir ricam var. Ben Kaleiçi’nde oturuyorum ve aşağıdaki parkın oyuncakları kırık.  Onların tamir edilmesini tarafınızdan rica ediyorum. 23 Nisan bugün. Benim bu isteğimi yerine getirirseniz çok mutlu olacağım. Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

 

“OLUR”U GECİKMEDEN GELDİ

 

Mektubu twitter üzerinden paylaşan Elif Çakır isimli öğrenci, minik Efe’nin ricasını Belediye Başkanı Recep Gürkan’a iletti. Twitter üzerinden cevap veren Gürkan “Elbette Efe’nin isteğini yerine getiririz” diyerek bahsi geçen çocuk parkının en kısa zamanda onarım çalışmalarının başlayacağını belirtti.

 

Haber / Mensure KARDEŞ