Döner Kavşak İçin Üç Kurban Kastılar

Malkara İlçesi Çavuşköy Mahallesi sakinleri, yeni yapılan döner kavşak ve asfalt atılan yollarını üç kurban keserek hizmete açtı.

GÜNDEM 25.04.2017 19:49:00 0
Döner Kavşak İçin Üç Kurban Kastılar

Malkara İlçesi Çavuşköy Mahallesi'nde bir süre önce başlatılan yol çalışması tamamlandı. Mahalle sakinleri yeni döner kavşak ve asfalt yolu 3 kurban keserek hizmete açtı. Çavuşköy Mahallesi Muhtarı Erdal Esen, mahalle girişinde birçok ölümlü trafik kazası meydana geldiğini ve yeni kavşağın kazalara engel olacağını söyledi. Esen şöyle dedi:

 

ÇOK KAZA YAŞANDI


"Mahallemiz Çavuşköy girişinde birçok kaza meydana geldi. Bu kazalar sonucu birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Sağ olsun yetkililer hem dönel kavşak yaptılar. Hem yolumuz genişletildi, hem de mahalle giriş yolumuz asfaltlandı. Bunun yanı sıra alt geçidimiz de genişletildi. Şimdi Karayolları ve Ulaşım Daire Başkanlığı döner kavşağımıza ikaz ışıkları koyacak ve işlemleri bitireceğiz. İnsan hayatı kadar değerli hiçbir şey yok. Kazaların, belaların mahallelerinden uzak olması, döner kavşağın ve mahalle içi yolları ile alt geçitlerinin hayırlı olması için üç kurban kestik."

Haber / Gökhan TEKER