Edirne'de Dört Çocuk Parkı Çocuk Bayramı'nda Açılıyor

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, cumhuriyetle nefes alan bir kentin geleceğe umutla bakan çocuklarına özgürce koşabilecekleri, oynayabilecekleri  ve kendilerini keşfedebilecekleri yeni oyun alanları yarattıklar?

GÜNDEM 21.04.2017 21:07:00 0
Edirne

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hizmete kazandırılan dört çocuk parkının açılışının gerçekleştirileceğini anlatan Gürkan, "Bir insanın anavatanı çocukluğudur. Çocuklarımızın vatanına sevginin, huzurun, özgürlüğün ve barışın tohumlarını ekiyoruz” dedi. Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Edirne Belediyesi tarafından hayata kazandırılan 13.30’da oyun grupları ile yenilenen Gökkuşağı Parkı,14.00’te Uçan Balon Parkı, 14.30’da  Yıldız Parkı ve 16.00’da Macera Parkı’nın açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

 

AKŞAM KORTEJ VAR

 

Gürkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan 2017 Pazar Günü Saat: 18.00’de ’23 Nisan Kortej Yürüyüşü’nün gerçekleştirileceğini dile getirdi. Edirne Belediyesi önünde toplanacak olan kortej Atatürk Anıtı’na kadar yürüyecek; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Saraçlar Caddesi’nde halk oyunları ekibinin gösterisi Edirneliler ile buluşacak.   

 

Haber / Mensure KARDEŞ